Вітаю на блозі навчання!

неділя, 26 лютого 2017 р.

Ідеї щодо створення власного Портфоліо

     Минув тиждень навчання на курсах.
   Час обрати тему для створення власного Портфоліо. Думаю, варто відштовхуватись від календарного палнування на цей навчальний рік і розпочати з тем, які будуть опрацьовуватись найближчим часом. Бачу наступне: у 6 класі з української мови це може бути цикл уроків з теми "Прикметник" або ж "Числівник". На мій погляд цікавий вибір, можна підібрати цікаві проекти для учнів. У 5 класі з укрїанської мови можливий такий вибір:  "Лексикологія" або ж "Будова слова". Думаю, лексикологія буде цікавою, так як стосується буденного життя учнів, щоденного спілкування та збагачення словникового запасу. Є можливість створити досить цікаві проекти, наприклад, про синоніми, антоніми, багатозначні слова... Варто подумати. 
    Література містить не менш цікаві теми. У 5 класі творчість Є.Гуцала, Гр.Тютюнника, у 6-ому - Я. Стельмаха та Л.Ворониної, у 7-ому - Л.Пономаренко, О.Ольжича, О.Теліги. Кожен твір по-своєму цікавий та корисний. Поміркую  і нарешті зроблю свій вибір. Час ще є.

5 коментарів:

  1. Вітаю)) Дійсно, за темами, які Ви пропонуєте, можна створити цікаві проекти. Бажаю успіху!

    ВідповістиВидалити
  2. У Вас ще є час на роздуми, пані Олено! Та Ви абсоютно праві, що тема майбутнього проекту має торкатися щоденного життя учнів, бути життєво необхідною для них.
    Успіхів Вам і натхненя!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Думаю, проект буде корисним і цікавим, діти зможуть винести важливі висновки для себе.

      Видалити